skip to Main Content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe komt het dat Reclameborden haar producten tegen significant lagere prijzen dan de reguliere prijzen levert naar de makelaars?

Reclameborden Totaal BV is leverancier voor duizenden makelaars in Europa. Door steeds gebundelde inkoop van de benodigde materialen en productie m.b.v. overcapaciteit van onze producenten in Europa verkrijgen wij de beste inkoopprijzen. Hierdoor leveren wij onder andere V-borden, Makelaarsborden, Stickers, Open huis producten, Spandoeken, Raamposters, en aanverwante materialen gegarandeerd steeds tegen de laagste prijzen.

Hoe snel kan Reclameborden Totaal leveren?

  • V-borden full color bedrukt worden geleverd binnen 3-8 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • V-borden zeefdruk worden geleverd binnen 2-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Tuinframes worden compleet geleverd binnen 3-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Raamposters worden compleet geleverd binnen 4-5 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Spandoeken worden compleet geleverd binnen 3-9 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Standaard makelaarsstickers worden geleverd uit voorraad en stickers op maat gemaakt ca. 5-9 werkdagen

Levert Reclameborden Totaal ook aan particulieren?

Reclameborden Totaal BV levert niet aan particulieren.
Leveranties worden verzorgd naar met name Makelaarskantoren, Vastgoedbedrijven, Reclamebureaus en Wederverkopers in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Waarom en welke verzend- en verpakkingskosten zijn van toepassing?

Reclameborden Totaal verzend de materialen direct af fabriek aan haar relaties. Geen voorraad betekent geen kosten die doorberekend moeten worden!
De kosten voor verpakking en verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestellingen en variëren daardoor.
Door goede prijsafspraken met onze vervoerders zijn de vervoersprijzen zeer concurrerend. Prijzen op aanvraag.

Waarom krijgen wij de factuur via e-mail?

Reclameborden Totaal onderneemt zowel duurzaam als kostenefficiënt. Door het papierverbruik te verminderen en geen portokosten te hoeven betalen, zijn we gelijktijdig goed voor het milieu en kostenbesparend.
Tevens heeft u de factuur altijd op tijd en is deze eenvoudig opgeslagen in uw e-mail en digitale administratie.

REFERENTIES

Voordat Immobilia.nl zaken deed met Reclameborden totaal waren we altijd aan het knoeien met onze borden. Ze pasten nooit goed, gingen snel stuk, waren zwaar en lomp, kortom niet werkbaar en bovenal erg duur. Sinds 2012 hebben we contact met Léon van Reclameborden totaal en bestellen we naar alle tevredenheid al onze staande borden, V-Borden, stickers, verlichting en nog veel meer bij zijn bedrijf. Dit komt onder andere door de hoge service, het meedenken naar oplossingen, de scherpe prijs en de supersnelle levering. Het persoonlijke contact ervaren wij daarbij als zeer positief. Daarnaast is de kwaliteit van de materialen erg goed. Op dit moment hebben we al honderden borden van Reclameborden totaal afgenomen en ik hoop in de komende jaren nog vele honderden te mogen bestellen. Léon en team RBT, ga zo door!

BAS KOOLHAAS DIRECTEUR/ EIGENAAR, IMMOBILLIA BERKEL EN RODENRIJS
In het verleden hebben wij vaak geëxperimenteerd met publiciteitsborden van verschillende leveranciers. Dit is echter nooit meegevallen. Verkleuringen, verkeerde borden die met het weer afscheurde, stickers die niet wilde kleven, enz. Op bepaald moment zochten we naar alternatieven die kwalitatief goed en degelijk zijn en een nieuw soort bord die paste bij onze huisstijl. Wij kwamen bij Léon van Reclameborden Totaal terecht. Uiteraard moet ik U niet vertellen dat wij als Belg zeer sceptisch waren over een samenwerking met de “Nederlanders”. Maar ik moet kleur bekennen en moet melden dat de samenwerking met Léon zeer goed was. Het overleg, de service, levering volgens afspraak en bij levering de kwaliteit die mij direct opviel maar vooral de na-service. Zelfs buiten kantoortijden is Reclameborden Totaal telefonisch goed bereikbaar waardoor een ontbrekend onderdeel alsnog de eerstvolgende werkdag werd geleverd. Dit heeft mij overtuigd dat Reclameborden Totaal de juiste firma is om in de toekomst een langdurige samenwerking mee op te bouwen. Bedankt Léon en doe zo voort.

YANNICK TIELEN ZAAKVOERDER, IMMO DEBACKO BVBA ESSEN
Back To Top
Zoeken