fbpx skip to Main Content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe komt het dat Reclameborden haar producten tegen significant lagere prijzen dan de reguliere prijzen levert naar de makelaars?

Reclameborden Totaal BV is leverancier voor duizenden makelaars in Europa. Door steeds gebundelde inkoop van de benodigde materialen en productie m.b.v. overcapaciteit van onze producenten in Europa verkrijgen wij de beste inkoopprijzen. Hierdoor leveren wij onder andere V-borden, Makelaarsborden, Stickers, Open huis producten, Spandoeken, Raamposters, en aanverwante materialen gegarandeerd steeds tegen de laagste prijzen.

Hoe snel kan Reclameborden Totaal leveren?

  • V-borden full color bedrukt worden geleverd binnen 3-8 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • V-borden zeefdruk worden geleverd binnen 2-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Tuinframes worden compleet geleverd binnen 3-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Raamposters worden compleet geleverd binnen 4-5 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Spandoeken worden compleet geleverd binnen 3-9 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Standaard makelaarsstickers worden geleverd uit voorraad en stickers op maat gemaakt ca. 5-9 werkdagen

Levert Reclameborden Totaal ook aan particulieren?

Reclameborden Totaal BV levert niet aan particulieren.
Leveranties worden verzorgd naar met name Makelaarskantoren, Vastgoedbedrijven, Reclamebureaus en Wederverkopers in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Waarom en welke verzend- en verpakkingskosten zijn van toepassing?

Reclameborden Totaal verzend de materialen direct af fabriek aan haar relaties. Geen voorraad betekent geen kosten die doorberekend moeten worden!
De kosten voor verpakking en verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestellingen en variëren daardoor.
Door goede prijsafspraken met onze vervoerders zijn de vervoersprijzen zeer concurrerend. Prijzen op aanvraag.

Waarom krijgen wij de factuur via e-mail?

Reclameborden Totaal onderneemt zowel duurzaam als kostenefficiënt. Door het papierverbruik te verminderen en geen portokosten te hoeven betalen, zijn we gelijktijdig goed voor het milieu en kostenbesparend.
Tevens heeft u de factuur altijd op tijd en is deze eenvoudig opgeslagen in uw e-mail en digitale administratie.

REFERENTIES

Onlangs raamborden (V-borden) en tuinborden besteld bij Reclameborden Totaal. Prima telefonisch te woord gestaan en nog beter meegedacht. Eigenlijk wilden we voortborduren op eerdere borden die we hadden van een andere leverancier maar Reclameborden Totaal kwam met veel betere opties waardoor de borden slijtvaster zijn en ook nog eens beter ogen. Open huis stickers kunnen met gemak worden verwijderd zonder dat de inkt ermee wordt afgetrokken. Als laatste en niet onbelangrijk, dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. Een aanrader voor wie op zoek is naar betaalbare en perfecte kwaliteit.

PIETER BINK R.M.T NVM MAKELAAR, BINK EN PARTNERS MAKELAARDIJ BREDA
Via internet terecht gekomen bij Reclameborden Totaal en na een offerte aanvraag werd snel contact verkregen en werden mijn wensen en ideeën omgezet in concrete tips en adviezen, waarna er een mooie aanbieding (starterspakket) werd aangeraden. Begin als startend makelaar met V-raamborden, die je snel en gemakkelijk ook in een frame kunt plaatsten zodat je ruim en voordelig voorzien bent. Na akkoord gegeven te hebben kreeg ik 3 concepten en uitgewerkte V-borden via de mail aangereikt, waar ik een goede keuze uit heb kunnen maken. De aluminiumframes zijn in Breda opgehaald, onder het genot van een kop koffie en een gastvrije ontvangst met de nodige uitleg en adviezen. De borden vrijdagmiddag laat besteld en woensdag al keurig verpakt afgeleverd. Kortom, Reclameborden Totaal.nl is een aanrader!

TOM VOORHAAR, TOM’S HOUSEVISION ST. MICHIELSGESTEL
Back To Top
Zoeken