fbpx skip to Main Content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe komt het dat Reclameborden haar producten tegen significant lagere prijzen dan de reguliere prijzen levert naar de makelaars?

Reclameborden Totaal BV is leverancier voor duizenden makelaars in Europa. Door steeds gebundelde inkoop van de benodigde materialen en productie m.b.v. overcapaciteit van onze producenten in Europa verkrijgen wij de beste inkoopprijzen. Hierdoor leveren wij onder andere V-borden, Makelaarsborden, Stickers, Open huis producten, Spandoeken, Raamposters, en aanverwante materialen gegarandeerd steeds tegen de laagste prijzen.

Hoe snel kan Reclameborden Totaal leveren?

  • V-borden full color bedrukt worden geleverd binnen 3-8 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • V-borden zeefdruk worden geleverd binnen 2-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Tuinframes worden compleet geleverd binnen 3-4 werkweken (na goedkeuring proefdruk)
  • Raamposters worden compleet geleverd binnen 4-5 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Spandoeken worden compleet geleverd binnen 3-9 werkdagen (na goedkeuring proefdruk)
  • Standaard makelaarsstickers worden geleverd uit voorraad en stickers op maat gemaakt ca. 5-9 werkdagen

Levert Reclameborden Totaal ook aan particulieren?

Reclameborden Totaal BV levert niet aan particulieren.
Leveranties worden verzorgd naar met name Makelaarskantoren, Vastgoedbedrijven, Reclamebureaus en Wederverkopers in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Waarom en welke verzend- en verpakkingskosten zijn van toepassing?

Reclameborden Totaal verzend de materialen direct af fabriek aan haar relaties. Geen voorraad betekent geen kosten die doorberekend moeten worden!
De kosten voor verpakking en verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestellingen en variëren daardoor.
Door goede prijsafspraken met onze vervoerders zijn de vervoersprijzen zeer concurrerend. Prijzen op aanvraag.

Waarom krijgen wij de factuur via e-mail?

Reclameborden Totaal onderneemt zowel duurzaam als kostenefficiënt. Door het papierverbruik te verminderen en geen portokosten te hoeven betalen, zijn we gelijktijdig goed voor het milieu en kostenbesparend.
Tevens heeft u de factuur altijd op tijd en is deze eenvoudig opgeslagen in uw e-mail en digitale administratie.

REFERENTIES

Ik heb net de eerste V-borden ontvangen en ben heel aangenaam verrast! Ik bedank hen voor de uitstekende en persoonlijke communicatie, supersnelle levering, topkwaliteit van de producten en natuurlijk voor de onklopbare prijzen. Ik kan de V-borden van Reclameborden Totaal aanbevelen aan elke makelaar en in de toekomst zal ik zeker nog beroep doen op hun diensten!

DAVID MAES, IMMO ODK OOSTDUINKERKE
Afgelopen maand andermaal een bestelling gedaan waarbij wij, ons team, de lay-out weer verder wilden verbeteren, Leon van Dooren heeft ons andermaal goed beluisterd en perfect geadviseerd qua kleurkeuze en het resultaat is weer verder verbeterd, wij zijn weer heel blij met deze nieuwe zending raam-/-borden

Stephan Laenen, eigenaar Stephan Laenen Makelaardij, Weert
Back To Top
Zoeken