fbpx skip to Main Content

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH…

Reclameborden Totaal is in slechts enkele jaren gegroeid tot marktleider in de levering van makelaarsproducten in de Benelux met inmiddels meer dan 3000 tevreden klanten.
We scoren hoog op de behaalde prijs-kwaliteitsverhouding, het complete assortiment, onze service en klanttevredenheid. De bijzondere manier van samenwerken met gespecialiseerde producenten en onze gegarandeerde laagste prijsgarantie maakt dat ons klantenbestand maandelijks groeit met tientallen nieuwe makelaars.

Waarom wij Kwaliteit zo laag geprijsd kunnen aanbieden…

Reclameborden Totaal, gespecialiseerd in makelaarsproducten levert dagelijks aan makelaars, vastgoedmaatschappijen en wederverkopers in meerdere Europese landen. Als producent en totaalleverancier in makelaarsproducten bundelen wij onze productie- en inkoopopdrachten en maken handig gebruik van de overcapaciteit bij onze 20 buitenlandse producenten.
Zo kunnen wij u hoogwaardige producten leveren tegen de laagste prijzen!

WAAROM KIEZEN VOOR RECLAMEBORDEN TOTAAL?

  1. U wordt direct en persoonlijk geholpen.
  2. U vindt bij ons de expertise die u verwacht.
  3. Onze medewerkers denken met u mee en handelen klantgericht.
  4. Resulterend in passende oplossingen, binnen uw budget.
  5. Producten vervaardigt van topkwaliteit materialen.
  6. Goede logistiek. Korte levertijden.
  7. U betaalt de scherpste prijs dankzij de bundeling van onze inkoopopdrachten.
  8. Op-en-top betrouwbaar: Als financieel sterk bedrijf worden afgegeven garanties altijd nagekomen!
  9. De aanbevelingen van onze klanten bewijzen dat wij ons streven naar 100% klanttevredenheid waarmaken.

Reclameborden Totaal combineert de kracht van klein en het voordeel van groot.

Klein

De organisatie binnen Reclameborden Totaal is compact: korte lijnen, vaste contactpersonen voor onze klanten en de mens staat bij ons voorop. Klanten communiceren altijd met de mensen die direct verantwoordelijk zijn voor de levering van de betreffende producten. Deze beschikken over alle kennis van zaken en kunnen u hierdoor meteen goed informeren. Door de compacte organisatie en de korte lijnen met onze producenten gaan we heel flexibel te werk.

Groot

Reclameborden Totaal werkt zeer intensief samen met een 20-tal verschillende producenten. Dat geeft veel logische voordelen, want we maken gebruik van de sterke kanten van deze specialisten. Onze orders worden gebundeld ingekocht bij onze producenten welke onze producten produceren m.b.v. hun overcapaciteit. Hiermee verkrijgen we keer op keer de beste prijzen voor onze klanten zonder concessies te doen in de kwaliteit!

Meedenken

De medewerkers van Reclameborden Totaal denken mee in oplossingen. Met behulp van de expertise van onze producenten beschikken wij over een schat aan kennis welke wordt ingezet voor het verkrijgen van de meest passende oplossing voor de makelaar binnen zijn budget waarbij steeds de prijs en de kwaliteit scherp in de gaten wordt gehouden. Daarbij draagt iedereen binnen de organisatie verantwoordelijkheid voor zijn of haar werk.

REFERENTIES

Bij het zoeken naar een leverancier kwam ik op de website van Reclameborden Totaal terecht. Wat mij direct opviel was het VBO keurmerk, waardoor ik al wist dat ik bij een goede partij was. Tijdens onze persoonlijke afspraak heeft Léon mij zeer vakkundig geadviseerd én met me meegedacht als startend ondernemer, erg fijn. Het digitale contact daarna met zowel Léon als zijn ontwerper Maarten zijn mij uitstekend bevallen. De uiteindelijke eerste levering was een bijzonder moment, de borden zijn absoluut naar wens ontworpen én daadwerkelijk zo geleverd. De kwaliteit van het ontwerp en de feitelijke borden staan absoluut in verhouding met de prijs, geen twijfel over mogelijk. Met een kleine onduidelijkheid mijnerzijds is ook mijn bedrijfsadviseur telefonisch keurig door Maarten te woord gestaan. Elke volgende bestelling zal ik dan ook zeker bij Léon en zijn team plaatsen; toppers die hun vak verstaan én dat ook helder communiceren. Bedankt!

FAUVE VERMEULEN, VERMEULEN MAKELAARDIJ & TAXATIES, BERGEN OP ZOOM
Via internet terecht gekomen bij Reclameborden Totaal en na een offerte aanvraag werd snel contact verkregen en werden mijn wensen en ideeën omgezet in concrete tips en adviezen, waarna er een mooie aanbieding (starterspakket) werd aangeraden. Begin als startend makelaar met V-raamborden, die je snel en gemakkelijk ook in een frame kunt plaatsten zodat je ruim en voordelig voorzien bent. Na akkoord gegeven te hebben kreeg ik 3 concepten en uitgewerkte V-borden via de mail aangereikt, waar ik een goede keuze uit heb kunnen maken. De aluminiumframes zijn in Breda opgehaald, onder het genot van een kop koffie en een gastvrije ontvangst met de nodige uitleg en adviezen. De borden vrijdagmiddag laat besteld en woensdag al keurig verpakt afgeleverd. Kortom, Reclameborden Totaal.nl is een aanrader!

TOM VOORHAAR, TOM’S HOUSEVISION ST. MICHIELSGESTEL
Onlangs hebben wij bij Reclameborden Totaal nieuwe tuinborden besteld. Deze eerste ervaring met Léon en zijn team is bijzonder positief te noemen. Er is snel geschakeld en doordat ze goed hebben geluisterd naar onze wensen hebben wij binnen een week na het plaatsen van de order alweer de eerste voortuin mogen versieren met nieuwe makelaarsborden. Daarom weet ik zeker dat niet alleen wij blij zijn met het resultaat, maar ook onze opdrachtgevers en dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Wij doen ons best om nog meer blauw (met rode verkocht stickers) op straat te krijgen en hopen snel weer gebruik te mogen maken van jullie diensten. Dank jullie wel!

LUKAS VAN ERP, MAKELAARSKANTOOR VAN ERP BV, BENEDEN-LEEUWEN
In het verleden hebben wij vaak geëxperimenteerd met publiciteitsborden van verschillende leveranciers. Dit is echter nooit meegevallen. Verkleuringen, verkeerde borden die met het weer afscheurde, stickers die niet wilde kleven, enz. Op bepaald moment zochten we naar alternatieven die kwalitatief goed en degelijk zijn en een nieuw soort bord die paste bij onze huisstijl. Wij kwamen bij Léon van Reclameborden Totaal terecht. Uiteraard moet ik U niet vertellen dat wij als Belg zeer sceptisch waren over een samenwerking met de “Nederlanders”. Maar ik moet kleur bekennen en moet melden dat de samenwerking met Léon zeer goed was. Het overleg, de service, levering volgens afspraak en bij levering de kwaliteit die mij direct opviel maar vooral de na-service. Zelfs buiten kantoortijden is Reclameborden Totaal telefonisch goed bereikbaar waardoor een ontbrekend onderdeel alsnog de eerstvolgende werkdag werd geleverd. Dit heeft mij overtuigd dat Reclameborden Totaal de juiste firma is om in de toekomst een langdurige samenwerking mee op te bouwen. Bedankt Léon en doe zo voort.

YANNICK TIELEN ZAAKVOERDER, IMMO DEBACKO BVBA ESSEN
Back To Top
Zoeken