skip to Main Content

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH…

Reclameborden Totaal is in slechts enkele jaren gegroeid tot marktleider in de levering van makelaarsproducten in de Benelux met inmiddels meer dan 3000 tevreden klanten.
We scoren hoog op de behaalde prijs-kwaliteitsverhouding, het complete assortiment, onze service en klanttevredenheid. De bijzondere manier van samenwerken met gespecialiseerde producenten en onze gegarandeerde laagste prijsgarantie maakt dat ons klantenbestand maandelijks groeit met tientallen nieuwe makelaars.

Waarom wij Kwaliteit zo laag geprijsd kunnen aanbieden…

Reclameborden Totaal, gespecialiseerd in makelaarsproducten levert dagelijks aan makelaars, vastgoedmaatschappijen en wederverkopers in meerdere Europese landen. Als producent en totaalleverancier in makelaarsproducten bundelen wij onze productie- en inkoopopdrachten en maken handig gebruik van de overcapaciteit bij onze 20 buitenlandse producenten.
Zo kunnen wij u hoogwaardige producten leveren tegen de laagste prijzen!

WAAROM KIEZEN VOOR RECLAMEBORDEN TOTAAL?

  1. U wordt direct en persoonlijk geholpen.
  2. U vindt bij ons de expertise die u verwacht.
  3. Onze medewerkers denken met u mee en handelen klantgericht.
  4. Resulterend in passende oplossingen, binnen uw budget.
  5. Producten vervaardigt van topkwaliteit materialen.
  6. Goede logistiek. Korte levertijden.
  7. U betaalt de scherpste prijs dankzij de bundeling van onze inkoopopdrachten.
  8. Op-en-top betrouwbaar: Als financieel sterk bedrijf worden afgegeven garanties altijd nagekomen!
  9. De aanbevelingen van onze klanten bewijzen dat wij ons streven naar 100% klanttevredenheid waarmaken.

Reclameborden Totaal combineert de kracht van klein en het voordeel van groot.

Klein

De organisatie binnen Reclameborden Totaal is compact: korte lijnen, vaste contactpersonen voor onze klanten en de mens staat bij ons voorop. Klanten communiceren altijd met de mensen die direct verantwoordelijk zijn voor de levering van de betreffende producten. Deze beschikken over alle kennis van zaken en kunnen u hierdoor meteen goed informeren. Door de compacte organisatie en de korte lijnen met onze producenten gaan we heel flexibel te werk.

Groot

Reclameborden Totaal werkt zeer intensief samen met een 20-tal verschillende producenten. Dat geeft veel logische voordelen, want we maken gebruik van de sterke kanten van deze specialisten. Onze orders worden gebundeld ingekocht bij onze producenten welke onze producten produceren m.b.v. hun overcapaciteit. Hiermee verkrijgen we keer op keer de beste prijzen voor onze klanten zonder concessies te doen in de kwaliteit!

Meedenken

De medewerkers van Reclameborden Totaal denken mee in oplossingen. Met behulp van de expertise van onze producenten beschikken wij over een schat aan kennis welke wordt ingezet voor het verkrijgen van de meest passende oplossing voor de makelaar binnen zijn budget waarbij steeds de prijs en de kwaliteit scherp in de gaten wordt gehouden. Daarbij draagt iedereen binnen de organisatie verantwoordelijkheid voor zijn of haar werk.

REFERENTIES

Afgelopen maand andermaal een bestelling gedaan waarbij wij, ons team, de lay-out weer verder wilden verbeteren, Leon van Dooren heeft ons andermaal goed beluisterd en perfect geadviseerd qua kleurkeuze en het resultaat is weer verder verbeterd, wij zijn weer heel blij met deze nieuwe zending raam-/-borden

Stephan Laenen, eigenaar Stephan Laenen Makelaardij, Weert

Wat ik ook bestel, V-borden, tuinpalen of stickers, de mensen van Reclameborden Totaal staan mij altijd vakkundig en zeer vriendelijk te woord. Ze kennen ook de makelaarsbranche en geven dan ook advies. Levering is zonder uitzondering altijd in orde en snel! Reclameborden totaal is dan ook een professionele en prettige partner om mee samen te werken!


MARTIJN MAATJENS DIRECTEUR/ EIGENAAR, WITTEWONING MAKELAARS ROOSENDAAL
In 2014 kwamen wij voor het eerst in contact met Reclameborden Totaal toen wij makelaarsborden nodig hadden om de aan de Dag van de Architectuur Den Haag deelnemende gebouwen te markeren. We waren redelijk laat op dit idee gekomen, maar dat was voor de mannen van Reclameborden Totaal geen enkel probleem. Twee dagen voor het evenement werden de borden persoonlijk in Den Haag afgeleverd. In 2015 hadden wij nog borden over, maar geen zuignappen meer. Ook deze werden direct geleverd. Dit jaar hoefden we dan ook niet na te denken waar we de nieuwe makelaarsborden zouden laten maken.  Reclameborden Totaal: aardige mensen, perfecte service en uitermate betrouwbaar!!

HANNEKE SCHIPHORST, STICHTING DAG VAN DE ARCHITECTUUR, DEN HAAG
Om deze reden ben ik al jaren trouwe afnemer van Reclameborden Totaal: Geen vervelende doorschakelingen, maar altijd persoonlijk contact, denkt meer dan goed mee om het allerbeste resultaat te halen. Scherpe prijzen, en ultra snelle leveringen.

SARAH HANAFY CERTIFIED EXPAT BROKER DIRECTEUR/ EIGENAAR, SOS MAKELAARS BV AMSTERDAM
Back To Top
Zoeken