skip to Main Content

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH…

Reclameborden Totaal is in slechts enkele jaren gegroeid tot marktleider in de levering van makelaarsproducten in de Benelux met inmiddels meer dan 3000 tevreden klanten.
We scoren hoog op de behaalde prijs-kwaliteitsverhouding, het complete assortiment, onze service en klanttevredenheid. De bijzondere manier van samenwerken met gespecialiseerde producenten en onze gegarandeerde laagste prijsgarantie maakt dat ons klantenbestand maandelijks groeit met tientallen nieuwe makelaars.

Waarom wij Kwaliteit zo laag geprijsd kunnen aanbieden…

Reclameborden Totaal, gespecialiseerd in makelaarsproducten levert dagelijks aan makelaars, vastgoedmaatschappijen en wederverkopers in meerdere Europese landen. Als producent en totaalleverancier in makelaarsproducten bundelen wij onze productie- en inkoopopdrachten en maken handig gebruik van de overcapaciteit bij onze 20 buitenlandse producenten.
Zo kunnen wij u hoogwaardige producten leveren tegen de laagste prijzen!

WAAROM KIEZEN VOOR RECLAMEBORDEN TOTAAL?

  1. U wordt direct en persoonlijk geholpen.
  2. U vindt bij ons de expertise die u verwacht.
  3. Onze medewerkers denken met u mee en handelen klantgericht.
  4. Resulterend in passende oplossingen, binnen uw budget.
  5. Producten vervaardigt van topkwaliteit materialen.
  6. Goede logistiek. Korte levertijden.
  7. U betaalt de scherpste prijs dankzij de bundeling van onze inkoopopdrachten.
  8. Op-en-top betrouwbaar: Als financieel sterk bedrijf worden afgegeven garanties altijd nagekomen!
  9. De aanbevelingen van onze klanten bewijzen dat wij ons streven naar 100% klanttevredenheid waarmaken.

Reclameborden Totaal combineert de kracht van klein en het voordeel van groot.

Klein

De organisatie binnen Reclameborden Totaal is compact: korte lijnen, vaste contactpersonen voor onze klanten en de mens staat bij ons voorop. Klanten communiceren altijd met de mensen die direct verantwoordelijk zijn voor de levering van de betreffende producten. Deze beschikken over alle kennis van zaken en kunnen u hierdoor meteen goed informeren. Door de compacte organisatie en de korte lijnen met onze producenten gaan we heel flexibel te werk.

Groot

Reclameborden Totaal werkt zeer intensief samen met een 20-tal verschillende producenten. Dat geeft veel logische voordelen, want we maken gebruik van de sterke kanten van deze specialisten. Onze orders worden gebundeld ingekocht bij onze producenten welke onze producten produceren m.b.v. hun overcapaciteit. Hiermee verkrijgen we keer op keer de beste prijzen voor onze klanten zonder concessies te doen in de kwaliteit!

Meedenken

De medewerkers van Reclameborden Totaal denken mee in oplossingen. Met behulp van de expertise van onze producenten beschikken wij over een schat aan kennis welke wordt ingezet voor het verkrijgen van de meest passende oplossing voor de makelaar binnen zijn budget waarbij steeds de prijs en de kwaliteit scherp in de gaten wordt gehouden. Daarbij draagt iedereen binnen de organisatie verantwoordelijkheid voor zijn of haar werk.

REFERENTIES

Wij hebben het afgelopen jaar diverse reclameborden afgenomen bij Reclameborden Totaal zoals tuinborden met frames, V-borden, projectborden voor nieuwbouwprojecten alsook frames met spandoek voor bedrijfshuisvesting. De service, kennis en leversnelheid waren steeds uitmuntend. Reclameborden Totaal is wat ons betreft dan ook een betrouwbare partner op het gebied van borden, stickers, frames etc. Een aanbeveling derhalve dubbel en dwars waard!

BAS VAN ESSEN DIRECTEUR/ EIGENAAR, ESSENTIEEL WONEN MAKELAARS ‘S-HERTOGENBOSCH
Onlangs raamborden (V-borden) en tuinborden besteld bij Reclameborden Totaal. Prima telefonisch te woord gestaan en nog beter meegedacht. Eigenlijk wilden we voortborduren op eerdere borden die we hadden van een andere leverancier maar Reclameborden Totaal kwam met veel betere opties waardoor de borden slijtvaster zijn en ook nog eens beter ogen. Open huis stickers kunnen met gemak worden verwijderd zonder dat de inkt ermee wordt afgetrokken. Als laatste en niet onbelangrijk, dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. Een aanrader voor wie op zoek is naar betaalbare en perfecte kwaliteit.

PIETER BINK R.M.T NVM MAKELAAR, BINK EN PARTNERS MAKELAARDIJ BREDA
Als VBO lid werden wij er op gewezen dat Reclameborden Totaal PREMIUM PARTNER is voor de VBO-makelaars. Dit uit zich in een breed aanbod met scherpe prijsstellingen en snelle service. Bij Reclameborden Totaal hebben wij Léon als vast aanspreekpunt. Léon en collega’s hebben in het verlengde van onze bestaande huisstijl een fraai ontwerp verzorgd waardoor we werken met mooie borden. Ook als je wilt zien hoe andere kleuren, lettergebruik of positie uitpakt op het bord, werken zij dat met liefde voor je uit. Daarbij delen zij op een prettige wijze de opgedane expertise. De borden worden snel geleverd en zijn goed verpakt. Daarnaast zijn de producten ten opzichte van alle concurrentie zeer gunstig geprijsd en is de kwaliteit uitstekend. Samen is de start van de verkoop van woningen razendsnel en professioneel verlopen. Wij zullen in de toekomst zeker weer borden bestellen en bevelen andere (VBO) makelaars aan de proef op de som te nemen.

MONIQUE E. DE BEUKELAER, DE BEUKELAER FINANCIAL CONSULTANTS HOORN
In onze zoektocht naar nieuwe verkoopborden zijn wij door VBO Makelaars doorverwezen naar Reclameborden Totaal. Zij zijn door VBO geselecteerd als Premium Supplier. Wij hebben daar een oriënterend gesprek gehad met Leon die heel enthousiast en betrokken was en direct allerlei creatieve ideeën had. Hij luisterde heel goed naar onze eisen en wensen en heeft die vertaald naar een fantastisch ontwerp. Dankzij de snelheid van handelen van Leon waren we er zo uit en hebben heel snel een bestelling kunnen plaatsen. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de v-borden en de tuinframes en dat voor een zéér scherpe prijs! En om zo snel mogelijk te kunnen leveren werd alles nog thuisgebracht ook. Wat een service! Dankzij Leon en dankzij Reclameborden Totaal kunnen wij nu onze prachtige borden ophangen. Als je op zoek bent naar het perfecte bord voor een uitstekende prijs is dit een absolute aanrader!

RODERICK CRIELAERS DIRECTEUR/ EIGENAAR, CRIELAERS MAKELAARDIJ & TAXATIES BREDA
Back To Top
Zoeken