fbpx skip to Main Content

Aanleverspecificaties

Om eventuele (vervelende) vertragingen in uw levering(en) te voorkomen en een juiste aanlevering van ontwerpbestanden te garanderen, hebben wij hieronder kort uiteengezet hoe wij bestanden het liefst aangeleverd krijgen.

Aanleveren van bestanden:

Wij verzoeken u bestanden die groter zijn dan 10MB aan te leveren via wetransfer

Bestandsformaten:
Bestanden kunnen worden aangeleverd in de bestandsformaten (certified) PDF of Ai

Opmaakspecificaties:

V-borden:

Onderstaand vermelden wij de downloadlinks van de templates opgemaakt voor de meest voorkomende v-bordafmetingen:

Benodigde overfill:

Bestanden voor Tuinborden, Stickers en Spandoeken: 10mm overfill rondom
Bestanden voor Raamposters en flyers: 3mm overfill rondom

  • kleuren in bestanden moeten CMYK (bij full colour) of PMS (bij zeefdruk) zijn, afhankelijk van uw bestelling.
    • verwerk geen snijtekens in uw bestand
  • sla uw fonts (lettertypen) als lettercontouren / outline op (zg. Vectorbestanden) of lever het gebruikte font mee aan
    • resolutie van afbeeldingen 1:1. Bij voorkeur minimaal 300 DPI.
    De afdruk wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie dan 300 DPI. In de meeste gevallen is dit in het ontwerp reeds zichtbaar.

Geen ontwerp?
Mocht u nog geen ontwerp hebben en/of moeten wij een bestaand ontwerp voor u aanpassen, geen probleem, onze ontwerpers staan graag voor u klaar.

Vragen?
Komt u er niet uit, heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan contact met één van onze medewerkers op telefoonnummer 085 06 06 006 of mail naar info@reclamebordentotaal.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie.

Controle van bestanden:
Ondanks onze interne controle procedures blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van uw bestanden.
Reclameborden Totaal BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoudelijke en technische fouten of een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc.

Zie ook onze Algemene Betalings- en leveringsvoorwaarden.

REFERENTIES

Wij van Wooncorrect Makelaars bestellen al sinds onze start alle verkoop en verhuur uitingen bij Reclameborden Totaal met Léon als vast aanspreekpunt. Hierdoor heb ik korte lijntjes met hem en is één belletje voldoende om mijn borden en raamposters te bestellen. Léon heeft bij onze oprichting een fraai ontwerp verzorgd waardoor we werken met mooie v-borden. De borden worden steeds snel geleverd en zijn goed verpakt. Daarnaast zijn de produkten altijd erg gunstig geprijsd en is de kwaliteit uitstekend. Onlangs in de showroom in Breda geweest voor stickers waarbij Léon alle tijd neemt voor goed advies voor het verkrijgen van het beste resultaat.

RICHARD BERKHOUT DIRECTEUR/ EIGENAAR, WOONCORRECT MAKELAARS DORDRECHT
Reclameborden Totaal is een bedrijf dat snel en deskundig werkt! Wij als makelaar hebben goede ervaring met hen en maken ook regelmatig gebruik van hun diensten. Er wordt meegedacht en adequaat gehandeld door de medewerkers van Reclameborden Totaal. Dit is een bedrijf dat we zeker kunnen aanbevelen. Van ons krijgen zij een dikke 9

ANITA ZOETENDAAL – VAN DER LAAN OFFICE MANAGER, GOEDHART MAKELAARS EN TAXATEURS RIJNSATERWOUDE
Afgelopen maand andermaal een bestelling gedaan waarbij wij, ons team, de lay-out weer verder wilden verbeteren, Leon van Dooren heeft ons andermaal goed beluisterd en perfect geadviseerd qua kleurkeuze en het resultaat is weer verder verbeterd, wij zijn weer heel blij met deze nieuwe zending raam-/-borden

Stephan Laenen, eigenaar Stephan Laenen Makelaardij, Weert
Back To Top
Zoeken