skip to Main Content

Aanleverspecificaties

Om eventuele (vervelende) vertragingen in uw levering(en) te voorkomen en een juiste aanlevering van ontwerpbestanden te garanderen, hebben wij hieronder kort uiteengezet hoe wij bestanden het liefst aangeleverd krijgen.

Aanleveren van bestanden:

Wij verzoeken u bestanden die groter zijn dan 10MB aan te leveren via wetransfer

Bestandsformaten:
Bestanden kunnen worden aangeleverd in de bestandsformaten (certified) PDF of Ai

Opmaakspecificaties:

V-borden:

Onderstaand vermelden wij de downloadlinks van de templates opgemaakt voor de meest voorkomende v-bordafmetingen:

Benodigde overfill:

Bestanden voor Tuinborden, Stickers en Spandoeken: 10mm overfill rondom
Bestanden voor Raamposters en flyers: 3mm overfill rondom

  • kleuren in bestanden moeten CMYK (bij full colour) of PMS (bij zeefdruk) zijn, afhankelijk van uw bestelling.
    • verwerk geen snijtekens in uw bestand
  • sla uw fonts (lettertypen) als lettercontouren / outline op (zg. Vectorbestanden) of lever het gebruikte font mee aan
    • resolutie van afbeeldingen 1:1. Bij voorkeur minimaal 300 DPI.
    De afdruk wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie dan 300 DPI. In de meeste gevallen is dit in het ontwerp reeds zichtbaar.

Geen ontwerp?
Mocht u nog geen ontwerp hebben en/of moeten wij een bestaand ontwerp voor u aanpassen, geen probleem, onze ontwerpers staan graag voor u klaar.

Vragen?
Komt u er niet uit, heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan contact met één van onze medewerkers op telefoonnummer 085 06 06 006 of mail naar info@reclamebordentotaal.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie.

Controle van bestanden:
Ondanks onze interne controle procedures blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van uw bestanden.
Reclameborden Totaal BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoudelijke en technische fouten of een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc.

Zie ook onze Algemene Betalings- en leveringsvoorwaarden.

REFERENTIES

Bastiaan Makelaardij is gevestigd te Purmerend en is een nieuwe, super actieve speler op de woningmarkt met bekende vakmensen uit de regio. Het opstarten van een nieuw makelaarskantoor vraagt om een vernieuwende en gedegen aanpak. In Reclameborden Totaal Team hebben wij een meedenkende partij gevonden die ons uitstekend hebben geholpen aan te koop borden en spandoeken tegen scherpe prijzen. Wij bevelen Léon en zijn team dan ook van harte aan.

JOHN VAN DER KNAAP MAKELAAR, BASTIAAN MAKELAARDIJ PURMEREN
Afspraak is afspraak! Een scherpe prijs! Goede producten! Dat zijn de 3 belangrijkste pijlers waarom wij onze borden graag bestellen bij Reclameborden Totaal. En ook altijd in een plezierige omgang. Kortom een zeer goede leverancier.

PIETER VAN WENSEN NVM MAKELAAR, VAN WENSEN MAKELAARS KLUNDERT
Om deze reden ben ik al jaren trouwe afnemer van Reclameborden Totaal: Geen vervelende doorschakelingen, maar altijd persoonlijk contact, denkt meer dan goed mee om het allerbeste resultaat te halen. Scherpe prijzen, en ultra snelle leveringen.

SARAH HANAFY CERTIFIED EXPAT BROKER DIRECTEUR/ EIGENAAR, SOS MAKELAARS BV AMSTERDAM
Back To Top
Zoeken