skip to Main Content

Aanleverspecificaties

Om eventuele (vervelende) vertragingen in uw levering(en) te voorkomen en een juiste aanlevering van ontwerpbestanden te garanderen, hebben wij hieronder kort uiteengezet hoe wij bestanden het liefst aangeleverd krijgen.

Aanleveren van bestanden:

Wij verzoeken u bestanden die groter zijn dan 10MB aan te leveren via wetransfer

Bestandsformaten:
Bestanden kunnen worden aangeleverd in de bestandsformaten (certified) PDF of Ai

Opmaakspecificaties:

V-borden:

Onderstaand vermelden wij de downloadlinks van de templates opgemaakt voor de meest voorkomende v-bordafmetingen:

Benodigde overfill:

Bestanden voor Tuinborden, Stickers en Spandoeken: 10mm overfill rondom
Bestanden voor Raamposters en flyers: 3mm overfill rondom

  • kleuren in bestanden moeten CMYK (bij full colour) of PMS (bij zeefdruk) zijn, afhankelijk van uw bestelling.
    • verwerk geen snijtekens in uw bestand
  • sla uw fonts (lettertypen) als lettercontouren / outline op (zg. Vectorbestanden) of lever het gebruikte font mee aan
    • resolutie van afbeeldingen 1:1. Bij voorkeur minimaal 300 DPI.
    De afdruk wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie dan 300 DPI. In de meeste gevallen is dit in het ontwerp reeds zichtbaar.

Geen ontwerp?
Mocht u nog geen ontwerp hebben en/of moeten wij een bestaand ontwerp voor u aanpassen, geen probleem, onze ontwerpers staan graag voor u klaar.

Vragen?
Komt u er niet uit, heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan contact met één van onze medewerkers op telefoonnummer 085 06 06 006 of mail naar info@reclamebordentotaal.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie.

Controle van bestanden:
Ondanks onze interne controle procedures blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van uw bestanden.
Reclameborden Totaal BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoudelijke en technische fouten of een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc.

Zie ook onze Algemene Betalings- en leveringsvoorwaarden.

REFERENTIES

Zaken doen met Reclameborden Totaal: een verademing! Op zoek naar nieuwe “Te Koop” borden. Aanbieders genoeg. Met de één na de andere aantrekkelijk aanbieding. Via het internet kwam ik in contact met Reclameborden Totaal. De stoute schoenen aangetrokken en naar Breda gereden voor een afspraak met Léon! Fantastisch, wat een meedenker in ons bijzonder plezierige gesprek. Dit zijn mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. En zo hoort het! En heb je dan een klacht? Het wordt naar tevredenheid opgelost. Een prima bedrijf met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Léon, de click is er wij blijven zaken doen!

CORRY VAN RHEENEN DIRECTEUR / MAKELAAR OG, CORRY VAN RHEENEN MAKELAARDIJ KESTEREN
"Reclameborden Totaal haalt de communicatie uit de sluimerstand. Door met een pragmatische aanpak weten ze ervoor te zorgen dat onze identiteit en aantrekkingskracht als onderneming weer scherp op het vizier komt van al onze kopers en (potentiële) verkopers. Opvallende presentatie voor een eerlijke prijs is de ervaring van Hypodomus Makelaars Eindhoven

PASCAL VLEMMIX DIRECTEUR, HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN
In 2014 kwamen wij voor het eerst in contact met Reclameborden Totaal toen wij makelaarsborden nodig hadden om de aan de Dag van de Architectuur Den Haag deelnemende gebouwen te markeren. We waren redelijk laat op dit idee gekomen, maar dat was voor de mannen van Reclameborden Totaal geen enkel probleem. Twee dagen voor het evenement werden de borden persoonlijk in Den Haag afgeleverd. In 2015 hadden wij nog borden over, maar geen zuignappen meer. Ook deze werden direct geleverd. Dit jaar hoefden we dan ook niet na te denken waar we de nieuwe makelaarsborden zouden laten maken.  Reclameborden Totaal: aardige mensen, perfecte service en uitermate betrouwbaar!!

HANNEKE SCHIPHORST, STICHTING DAG VAN DE ARCHITECTUUR, DEN HAAG
Back To Top
Zoeken