fbpx skip to Main Content

Bezoek onze showroom

Alle modellen in veel verschillende uitvoeringen van dichtbij bekijken en testen?

Reclameborden Totaal beschikt over een showroom waarin het gehele productenassortiment uitgebreid met vele showmodellen wordt getoond. Wilt u alle materialen en modellen eens van dichtbij bekijken en testen, of gewoon eens inspiratie opdoen?

Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met Léon, Dick of Maarten op telefoonnummer 085 06 06 006 Samen maken we creatieve en opvallende ontwerpvoorstellen op en gaan we op zoek naar de beste producten die u fraai vindt en welke passen binnen uw budget.

Buiten kantoortijden een afspraak maken in onze showroom?

Wij begrijpen dat voor veel makelaars het bezoeken van onze showroom in Breda lange reistijden geeft. Daarnaast is door de drukke werkzaamheden niet altijd even makkelijk tijd vrij te maken.

Op afspraak kan er daarom ook eenvoudig een vrijblijvende afspraak worden gemaakt buiten kantoortijden waardoor uw zaken overdag gewoon door kunnen gaan. U kunt telefonisch contact opnemen voor het voor het maken van een afspraak op een voor uw geschikte dag en tijdstip.

REFERENTIES

Begin 2017 hebben wij de ontwerpen van de borden en stickers voor onze nieuwe formule besproken met Reclameborden Totaal. De nieuw ontworpen producten worden steeds in opdracht van ons per omgaande door Reclameborden Totaal neutraal verstuurd naar al onze opdrachtgevers. De lage tarieven van de hoogwaardige producten en bijbehorende service maken dat wij zeer tevreden zijn over Reclameborden Totaal!

ANTON ZOPFI DIRECTEUR / EIGENAAR, DE WEBSHOPMAKELAAR.COM
Back To Top
Zoeken