skip to Main Content

Bezorgingen

Wij verzenden onze producten door heel Europa.

  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag.
  • Bezorgen op zaterdagen, zondagen en/of feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Aflevertijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de vervoerder proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is worden de produkten door de vervoerder retour genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld. De vervoerder zalĀ op de eerstvolgende werkdag nogmaals proberen uw bestelling af te leveren.
  • Wij maken gebruik van verschillende vervoersbedrijven, een en ander is afhankelijk van de produkten en de ordergrootte.
  • Onze vervoerders bepalen zelf de bezorgroute en bezorgtijden aan de hand van de verkeersdrukte. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.
  • Spoedzendingen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.

REFERENTIES

Erg uitgebreide collectie makelaarsborden bij Reclameborden Totaal! We zijn uitstekend geadviseerd door Leon en zijn voor het makelaarsbord model type SA gegaan. Handig om van tijd tot tijd weer een mooi vers versneden V- bord in dit frame te kunnen plaatsen. Leon had de borden op voorraad waardoor wij direct bij onze opdrachtgevers onze afspraken konden nakomen. Bedankt voor de fijne samenwerking Leon.

MARJOLEINE RINSMA, MR MAKELAARDIJ, OOSTERHOUT
Reeds enkele jaren staan de borden van TIM Vastgoed in volle kleur en uitstekende kwaliteit langs de straten en woningen in Maastricht en Zuid Limburg. Veel complimenten hebben wij reeds mogen ontvangen op onze makelaarsborden wegens de frisse uitstraling. Graag bevelen wij onze vaste leverancier Reclameborden Totaal dan ook aan bij onze collega's die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaarde uitstraling van hun makelaarskantoor.

TIM SCHAAP MAKELAAR – REGISTER TAXATEUR, TIM VASTGOED MAASTRICHT
Back To Top
Zoeken