fbpx skip to Main Content

Bezorgingen

Wij verzenden onze producten door heel Europa.

  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag.
  • Bezorgen op zaterdagen, zondagen en/of feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Aflevertijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de vervoerder proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is worden de produkten door de vervoerder retour genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld. De vervoerder zal op de eerstvolgende werkdag nogmaals proberen uw bestelling af te leveren.
  • Wij maken gebruik van verschillende vervoersbedrijven, een en ander is afhankelijk van de produkten en de ordergrootte.
  • Onze vervoerders bepalen zelf de bezorgroute en bezorgtijden aan de hand van de verkeersdrukte. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.
  • Spoedzendingen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.

REFERENTIES

Mijn eerste indrukken van Leon en zijn team zijn dat zij erg enthousiast zijn, dat voelde voor mij als prettig. Maar waar het echt om draait is dat er een toegevoegde waarde komt en die vond ik bij Leon in het actief meedenken in het ontwerp. Hij weet net zo goed als de kopende klant dat een reclamebord moet opvallen zodat er leads komen. Ik wist al in grote lijnen wat ik wilde voor ontwerp voor mijn gevelbord en onze tuinborden en vindt het daarom fantastisch dat Leon daar nog een grote schep bovenop kon doen. De tekst-trigger, de opvallende rode baan en de balans van de indeling op het reclamebord is de rede om meer dan tevreden te zijn.

ERIC VAN LOON, VAN LOON DUURZAME ENERGIE, BREDA
"Reclameborden Totaal haalt de communicatie uit de sluimerstand. Door met een pragmatische aanpak weten ze ervoor te zorgen dat onze identiteit en aantrekkingskracht als onderneming weer scherp op het vizier komt van al onze kopers en (potentiële) verkopers. Opvallende presentatie voor een eerlijke prijs is de ervaring van Hypodomus Makelaars Eindhoven

PASCAL VLEMMIX DIRECTEUR, HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN
Back To Top
Zoeken