skip to Main Content

Bezorgingen

Wij verzenden onze producten door heel Europa.

  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag.
  • Bezorgen op zaterdagen, zondagen en/of feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Aflevertijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de vervoerder proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is worden de produkten door de vervoerder retour genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld. De vervoerder zalĀ op de eerstvolgende werkdag nogmaals proberen uw bestelling af te leveren.
  • Wij maken gebruik van verschillende vervoersbedrijven, een en ander is afhankelijk van de produkten en de ordergrootte.
  • Onze vervoerders bepalen zelf de bezorgroute en bezorgtijden aan de hand van de verkeersdrukte. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.
  • Spoedzendingen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.

REFERENTIES

Wij zijn zeer tevreden over Reclameborden Totaal. Dick is aan de telefoon een capabele man met duidelijke informatie. Na telefonisch contact is de service uitstekend. Professioneel bedrijf en plezierige omgang!

TEAM MAKELAAR BERT, MAKELAAR BERT AMSTERDAM
Ruim 1 jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier voor onze tuinborden en alle overige zaken als V borden. Na diverse gesprekken en offertes bij verschillende bedrijven uitgekomen bij Reclameborden Totaal. Een bedrijf met mensen die meedenken en adviseren. Niet in een 5 minuten gesprek maar 1,5 uur in de showroom met alle benodigde adviezen en voorbeeld borden. En als verrassing? Het blijkt ook nog eens de goedkoopste leverancier te zijn. Al diverse nabestelling gedaan en nog steeds zeer tevreden. Ga zo door.

PETER JAGT DIRECTEUR/ EIGENAAR, WESTHOEK MAKELAARS HOEK VAN HOLLAND
Back To Top
Zoeken