fbpx skip to Main Content

Bezorgingen

Wij verzenden onze producten door heel Europa.

  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag.
  • Bezorgen op zaterdagen, zondagen en/of feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Aflevertijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • Wanneer de ontvanger de bestelling niet in ontvangst kan nemen zal de vervoerder proberen om het pakket bij een van de buren af te geven. Indien ook dit niet mogelijk is worden de produkten door de vervoerder retour genomen. Via een notitie in de brievenbus wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld. De vervoerder zal op de eerstvolgende werkdag nogmaals proberen uw bestelling af te leveren.
  • Wij maken gebruik van verschillende vervoersbedrijven, een en ander is afhankelijk van de produkten en de ordergrootte.
  • Onze vervoerders bepalen zelf de bezorgroute en bezorgtijden aan de hand van de verkeersdrukte. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.
  • Spoedzendingen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.

REFERENTIES

Als VBO lid werden wij er op gewezen dat Reclameborden Totaal PREMIUM PARTNER is voor de VBO-makelaars. Dit uit zich in een breed aanbod met scherpe prijsstellingen en snelle service. Bij Reclameborden Totaal hebben wij Léon als vast aanspreekpunt. Léon en collega’s hebben in het verlengde van onze bestaande huisstijl een fraai ontwerp verzorgd waardoor we werken met mooie borden. Ook als je wilt zien hoe andere kleuren, lettergebruik of positie uitpakt op het bord, werken zij dat met liefde voor je uit. Daarbij delen zij op een prettige wijze de opgedane expertise. De borden worden snel geleverd en zijn goed verpakt. Daarnaast zijn de producten ten opzichte van alle concurrentie zeer gunstig geprijsd en is de kwaliteit uitstekend. Samen is de start van de verkoop van woningen razendsnel en professioneel verlopen. Wij zullen in de toekomst zeker weer borden bestellen en bevelen andere (VBO) makelaars aan de proef op de som te nemen.

MONIQUE E. DE BEUKELAER, DE BEUKELAER FINANCIAL CONSULTANTS HOORN
Aangenaam verrast door de persoonlijke service door het team van Reclameborden Totaal, de vlotte aflevering in België en de kwaliteit van de ontvangen V-borden en SA frames voor de tuinborden. Graag tot een volgende keer!

KEES VAN DAM, 123HUIZENCOACH, DILSEN-STOKKEM
Back To Top
Zoeken