Verkocht stickers bestellen

VERKOCHT STICKERS BESTELLEN

Verkocht stickers bestellen voor makelaars, al vanaf € 0,60 per stuk. Stickers goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw stickers leverancier!

Verkocht stickers bestellen, 90+ modellen direct leverbaar uit voorraad!

Kleur
Kleur
Tekst

Aanbevolen video's

Laat uw borden meer opvallen met onze verkochtstickers!

90+ modellen snel uit voorraad leverbaar!

U wilt een verkochtsticker in uw eigen kleuren en huisstijl!

Geen probleem, onze maatwerkstickers zijn leverbaar binnen 5 werkdagen!

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

Grootste assortiment v-borden

Bekijk onze digitale brochure voor alle mogelijkheden

VERKOCHT STICKERS BESTELLEN

Verkocht stickers bestellen kan snel en eenvoudig bij Reclameborden Totaal. We leveren niet alleen verkocht stickers aan. De welbekende te koop en te huur stickers voor makelaars zijn ook verkrijgbaar. We hebben meer dan 90 modellen verkocht stickers. Onze standaard modellen zijn binnen een werkdag leverbaar. Naast standaard modellen leveren we ook maatwerkstickers aan. Deze zijn binnen 5 werkdagen beschikbaar. U hoeft niet lang te wachten op uw unieke sticker. Verkocht stickers bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

MODELLEN VERKOCHT STICKERS

We hebben een ruim aanbod aan verkocht stickers in ons assortiment. U kunt zelf bepalen welke kleur en vorm u wilt. We hebben verkocht stickers ook in meerdere formaten. Bestel een sticker voor op een verkoopbord of kies een kleiner model. De kleinere varianten zijn zeer geschikt voor in etalages. Kies uw gewenste kleur bovenaan de pagina en alle modellen worden getoond. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur worden nog dezelfde dag verzonden. Verkocht stickers bestellen en snelle levering? U bent bij ons aan het juiste adres.

VERKOCHT STICKERS OP MAAT

Bent u op zoek naar verkocht stickers in uw huisstijl? Wij maken ze op maat voor u. Graag verzorgen we de ontwerpen naar uw specifieke wensen. U krijgt verkocht stickers op maat aangeleverd voor interessante prijzen. De levertijd van maatwerk is circa 3 tot 4 werkdagen. Wat verstaan we onder maatwerk verkocht stickers?

  • Stickers in de gewenste vorm
  • Stickers in de gewenste afmetingen
  • Stickers in de gewenste kleuren
  • Stickers voorzien van uw eigen teksten en lettertype

VERKOCHT STICKERS MET REMOVABLE LIJMLAAG BESTELLEN

De stickers zijn voorzien van een easy removable lijmlaag. Dit voorkomt beschadiging van het verkoopbord. De print van de borden wordt niet beschadigd bij verwijdering van de sticker. Deze dient voorzichtig te worden verwijderd. Wanneer dit te ruw gebeurt kan dit schade veroorzaken aan de print van het bord. Pak het voorzichtig aan en voorkom eventuele beschadigingen. We verkopen verkocht stickers die de bordprint niet beschadigen.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD STICKERS MAKEN

Met verkocht onder voorbehoud stickers maakt u extra reclame voor uw kantoor. Plak na de verkoop de stickers op uw bord. Door een andere kleur te kiezen voor deze sticker valt u extra op. Na het vervallen plakt u een andere sticker op, u maakt zo eenvoudig reclame. De verkocht onder voorbehoud stickers zijn, net zoals de andere stickers, verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Kijk voor meer informatie in ons stickeroverzicht.

KLEINE VERKOCHT STICKERS BESTELLEN

Wilt u kleinere verkocht stickers bestellen? Geen probleem. U wilt dat de raampresentatie van de woningen ook goed opvalt. Dit kunt u mogelijk maken met behulp van de kleinere verkocht stickers voor makelaars. Deze worden afgedrukt in kleinere formaten, passend naar uw huisstijl. Doordat we deze in grote getallen produceren blijven de kosten laag. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.