skip to Main Content

Premium Partner VBO Makelaar

Premium partner VBO makelaarVBO Makelaar heeft het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen.

Reclameborden Totaal heeft in 2014 het Premium Partner Label in ontvangst mogen nemen en is vanaf 2014 als preferred supplier een betrouwbare en extra voordelige leverancier voor alle bij VBO Makelaar aangesloten makelaars.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die
goedkoper en/of completer zijn dan andere leveranciers. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd
en opnieuw toegekend.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en Reclameborden Totaal is geen verrassing voor de markt.
Reclameborden Totaal levert inmiddels naar een groot aantal makelaarskantoren, franchiseketens,
en vastgoedbeheerders dagelijks de bekende makelaarsproducten tot volle tevredenheid
van haar klanten.

Door steeds passende adviezen binnen de budgetten te verstrekken voor kwalitatief hoogwaardige makelaarsproducten is Reclameborden Totaal hét vaste aanspreekpunt voor de makelaars.

REFERENTIES

Na diverse leveranciers te hebben gehad voor de diverse producten zijn we sinds 2016 klant bij Reclameborden Totaal. ALLES in huis, goede service, snelle levering en uiterst scherpe prijzen en bovenal denken ze graag met ons mee bij nieuwe productontwikkeling. Wij zijn oprecht een tevreden klant!

MAARTEN PIJNENBORGH MARKETING- EN FORMULEMANAGER VRIJEHUIZENMARKT NEDERLAND
Het Huis van Jansen mag gezien worden! Onze huisstijl wordt door Reclameborden Totaal begrepen en in perfectie omgezet in V-borden, tuinborden en niet te vergeten de speciale op maat gemaakte verkochtstickers. De lijnen zijn lekker kort en het contact is persoonlijk en snel … eigenlijk zoals Het Huis van Jansen ook wenst te werken. Kortom, voor goede kwaliteit zonder zorgen bestel je bij Reclameborden Totaal!

DANIELLE JANSEN, HET HUIS VAN JANSEN, MIDDELHARNIS
Back To Top
Zoeken