fbpx skip to Main Content

Premium Partner VBO Makelaar

Premium partner VBO makelaarVBO Makelaar heeft het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen.

Reclameborden Totaal heeft in 2014 het Premium Partner Label in ontvangst mogen nemen en is vanaf 2014 als preferred supplier een betrouwbare en extra voordelige leverancier voor alle bij VBO Makelaar aangesloten makelaars.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die
goedkoper en/of completer zijn dan andere leveranciers. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd
en opnieuw toegekend.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en Reclameborden Totaal is geen verrassing voor de markt.
Reclameborden Totaal levert inmiddels naar een groot aantal makelaarskantoren, franchiseketens,
en vastgoedbeheerders dagelijks de bekende makelaarsproducten tot volle tevredenheid
van haar klanten.

Door steeds passende adviezen binnen de budgetten te verstrekken voor kwalitatief hoogwaardige makelaarsproducten is Reclameborden Totaal hét vaste aanspreekpunt voor de makelaars.

REFERENTIES

Bastiaan Makelaardij is gevestigd te Purmerend en is een nieuwe, super actieve speler op de woningmarkt met bekende vakmensen uit de regio. Het opstarten van een nieuw makelaarskantoor vraagt om een vernieuwende en gedegen aanpak. In Reclameborden Totaal Team hebben wij een meedenkende partij gevonden die ons uitstekend hebben geholpen aan te koop borden en spandoeken tegen scherpe prijzen. Wij bevelen Léon en zijn team dan ook van harte aan.

JOHN VAN DER KNAAP MAKELAAR, BASTIAAN MAKELAARDIJ PURMEREN
Reeds enkele jaren staan de borden van TIM Vastgoed in volle kleur en uitstekende kwaliteit langs de straten en woningen in Maastricht en Zuid Limburg. Veel complimenten hebben wij reeds mogen ontvangen op onze makelaarsborden wegens de frisse uitstraling. Graag bevelen wij onze vaste leverancier Reclameborden Totaal dan ook aan bij onze collega's die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaarde uitstraling van hun makelaarskantoor.

TIM SCHAAP MAKELAAR – REGISTER TAXATEUR, TIM VASTGOED MAASTRICHT
Back To Top
Zoeken