fbpx skip to Main Content

Premium Partner VBO Makelaar

Premium partner VBO makelaarVBO Makelaar heeft het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen.

Reclameborden Totaal heeft in 2014 het Premium Partner Label in ontvangst mogen nemen en is vanaf 2014 als preferred supplier een betrouwbare en extra voordelige leverancier voor alle bij VBO Makelaar aangesloten makelaars.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die
goedkoper en/of completer zijn dan andere leveranciers. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd
en opnieuw toegekend.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en Reclameborden Totaal is geen verrassing voor de markt.
Reclameborden Totaal levert inmiddels naar een groot aantal makelaarskantoren, franchiseketens,
en vastgoedbeheerders dagelijks de bekende makelaarsproducten tot volle tevredenheid
van haar klanten.

Door steeds passende adviezen binnen de budgetten te verstrekken voor kwalitatief hoogwaardige makelaarsproducten is Reclameborden Totaal hét vaste aanspreekpunt voor de makelaars.

REFERENTIES

Wij doen nog niet zo lang zaken met Reclameborden Totaal. Maar in deze korte tijd hebben ze serieus indruk op ons gemaakt. Klantvriendelijkheid, snelle productie, kwaliteit en probleemoplossend denken is voor dit team heel normaal. De V- borden zijn goed en sterk. En met de stormzuignappen soms 2x te gebruiken. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf ten zeerste aan!

SYLVIA HOGEWEIJ, RE\MAX MAKELAARSGROEP BARENDRECHT
Ik heb bij Reclameborden Totaal mijn nieuwe te koop borden gekocht. Wij zijn vriendelijk op hun kantoor ontvangen met koffie en zijn persoonlijk geholpen met advies op maat. De borden zijn spoedig gemaakt en snel geleverd in hoge kwaliteit. Ik kan iedereen Reclameborden Totaal aanraden.

GIJSBERT-JAN VAN LENT MAKELAAR|TAXATEUR, G.J. VAN LENT MAKELAARDIJ ECHTELD
Back To Top
Zoeken