skip to Main Content

Premium Partner VBO Makelaar

Premium partner VBO makelaarVBO Makelaar heeft het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen.

Reclameborden Totaal heeft in 2014 het Premium Partner Label in ontvangst mogen nemen en is vanaf 2014 als preferred supplier een betrouwbare en extra voordelige leverancier voor alle bij VBO Makelaar aangesloten makelaars.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die
goedkoper en/of completer zijn dan andere leveranciers. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd
en opnieuw toegekend.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en Reclameborden Totaal is geen verrassing voor de markt.
Reclameborden Totaal levert inmiddels naar een groot aantal makelaarskantoren, franchiseketens,
en vastgoedbeheerders dagelijks de bekende makelaarsproducten tot volle tevredenheid
van haar klanten.

Door steeds passende adviezen binnen de budgetten te verstrekken voor kwalitatief hoogwaardige makelaarsproducten is Reclameborden Totaal hét vaste aanspreekpunt voor de makelaars.

REFERENTIES

Na diverse leveranciers te hebben gehad voor de diverse producten zijn we sinds 2016 klant bij Reclameborden Totaal. ALLES in huis, goede service, snelle levering en uiterst scherpe prijzen en bovenal denken ze graag met ons mee bij nieuwe productontwikkeling. Wij zijn oprecht een tevreden klant!

MAARTEN PIJNENBORGH MARKETING- EN FORMULEMANAGER VRIJEHUIZENMARKT NEDERLAND
Bij onze zoektocht naar tuinborden en v-borden kwam ik bij Reclameborden Totaal terecht. Doordat zij o.a. premium partner van de VBO zijn, heb ik contact gezocht en tot op de dag van vandaag hebben we daar nog geen minuut spijt van! Het begrip, meedenken, enthousiasme én creativiteit… Ze hebben veel kwaliteit in huis op zowel technisch als sociaal niveau. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een meedenkende partner op makelaarsborden gebied!”

JEANET TANIS, TANIS MAKELAARDIJ, GOEDEREEDE EN HELLEVOETSLUIS
Back To Top
Zoeken