fbpx skip to Main Content

Premium Partner VBO Makelaar

Premium partner VBO makelaarVBO Makelaar heeft het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen.

Reclameborden Totaal heeft in 2014 het Premium Partner Label in ontvangst mogen nemen en is vanaf 2014 als preferred supplier een betrouwbare en extra voordelige leverancier voor alle bij VBO Makelaar aangesloten makelaars.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die
goedkoper en/of completer zijn dan andere leveranciers. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd
en opnieuw toegekend.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en Reclameborden Totaal is geen verrassing voor de markt.
Reclameborden Totaal levert inmiddels naar een groot aantal makelaarskantoren, franchiseketens,
en vastgoedbeheerders dagelijks de bekende makelaarsproducten tot volle tevredenheid
van haar klanten.

Door steeds passende adviezen binnen de budgetten te verstrekken voor kwalitatief hoogwaardige makelaarsproducten is Reclameborden Totaal hét vaste aanspreekpunt voor de makelaars.

REFERENTIES

In onze zoektocht naar nieuwe verkoopborden zijn wij door VBO Makelaars doorverwezen naar Reclameborden Totaal. Zij zijn door VBO geselecteerd als Premium Supplier. Wij hebben daar een oriënterend gesprek gehad met Leon die heel enthousiast en betrokken was en direct allerlei creatieve ideeën had. Hij luisterde heel goed naar onze eisen en wensen en heeft die vertaald naar een fantastisch ontwerp. Dankzij de snelheid van handelen van Leon waren we er zo uit en hebben heel snel een bestelling kunnen plaatsen. Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de v-borden en de tuinframes en dat voor een zéér scherpe prijs! En om zo snel mogelijk te kunnen leveren werd alles nog thuisgebracht ook. Wat een service! Dankzij Leon en dankzij Reclameborden Totaal kunnen wij nu onze prachtige borden ophangen. Als je op zoek bent naar het perfecte bord voor een uitstekende prijs is dit een absolute aanrader!

RODERICK CRIELAERS DIRECTEUR/ EIGENAAR, CRIELAERS MAKELAARDIJ & TAXATIES BREDA
Reclameborden Totaal levert bij ons altijd de v-borden en de spandoekenframes. Altijd goede service en bereid om mee te denken en snelle leveringen te verzorgen! Wij zijn dan ook zeer tevreden!

CONNY MERTENS, LVDH VASTGOED DEN HAAG
Back To Top
Zoeken