Makelaarsartikelen - Reclameborden Totaal - Alles voor makelaars - led displays led raampresentatie voor makelaars

raampresentaties LED voor makelaars

LED raampresentaties voor makelaars. Vitrinemedia raampresentaties voordelig en snel geleverd. Deze LED displays zijn zeer eenvoudig zelf te installeren. Reclameborden Totaal, leverancier voor al uw raampresentatie systemen!

Wij verstrekken 10 jaar Garantie op de LED schermen.

LED raampresentaties voor makelaars in de formaten A4, A3, A2, A1 en A0
waarmee we ALTIJD een fraaie indeling verkrijgen voor uw gevel!

LED Displays en Video Displays perfect samen combineerbaar!

De LED displays voor het verlichten van uw afbeeldingen
en de Video displays voor het tonen fraaie video’s en/of wisselende afbeeldingen.

Vitrinemedia is marktleider in Europa en actief in 40 landen!

De Displays staan bekend om de zeer hoge lichtintensiteit welke aanzienlijk hoger dan andere merken en systemen.
Daarnaast verstrekken we 90.000 branduren garantie op de LED displays.

De LED Displays zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan een alu bovenrail. (Geen kostbare installatiekosten)
U kunt dus eenvoudig uw indeling keer op keer wijzigen van bijvoorbeeld staand naar liggende displays.

Alle formaten displays A4, A3, A2, A1 en A0
makkelijk horizontaal of staand te bevestigen!

U kunt eenvoudig uw indeling keer op keer wijzigen waardoor uw etalage blijft opvallen.

Bekijk alle digitale toepassingen waarmee we  voor elke situatie een oplossing verkrijgen

RAAMPRESENTATIES VAN VITRINEMEDIA

Met behulp van een opvallende raampresentatie wordt uw kantoor goed zichtbaar gemaakt in het straatbeeld en is meteen duidelijk dat hier een makelaar is gevestigd. Het aanbod van uw woningen wat wordt getoond zal voor interesse zorgen. Hierdoor komt u makkelijker in contact met uw klanten.

VitrineMedia

Vitrinemedia is marktleider voor digitale raampresentaties en inmiddels actief in meer dan 40 landen. U koopt kwaliteit en geen slechte kwaliteit welke storingsgevoelig. VitrineMedia beschikt over haar eigen onderzoeks-, en ontwikkelafdeling waarmee de producten steeds beter worden door ontwikkeld. Eenvoudige installatie, ergonomie, lichtintensiteit en duurzaamheid staan hierbij centraal. 

Hoogste lichtintensiteit

VitrineMedia garandeert met haar LED verlichte displays de hoogste lichtintensiteit op de markt. Hierdoor vallen uw displays sterk op ook als de zon schijnt op uw gevel.

Op maat gemaakt

Naast ons standaard aanbod, biedt VitrineMedia je op maat gemaakte producten aan. Aangezien wij controle hebben over het volledige productieproces, de logistieke verdeling en installatie van onze producten, kunnen wij je de beste service aanbieden waarbij je voor al je projecten de ideale oplossing zult vinden.

Duurzame technologie

VitrineMedia produceert enkel gecertificeerde, duurzaam en betrouwbare producten welke voldoen aan internationale wet- en regelgeving. De doelstelling is LED verlichte displays te leveren met een lange levensduur en  een lage energieconsumptie. 

RAAMPRESENTATIE MAKELAARS

De LED raampresentaties worden naast makelaarskantoren ook veel gebruikt voor reisbureaus en uitzendbureaus. Met behulp van de fel verlichte displays wordt uw aanbod en uw dienstverlening heel makkelijk onder de aandacht gebracht.

RAAMPRESENTATIE KABELSYSTEEM

De meeste raampresentaties worden gemonteerd met  behulp van een kabelsysteem. Het grote verschil van VitrineMedia raampresentatie is dat dit systeem kinderlijk eenvoudig wordt gemonteerd met een aluminium klemprofiel aan de bovenzijde van uw kozijn of wand.

LED RAAMPRESENTATIE IS ZEER OPVALLEND

De LED Raampresentie systemen van VitrineMedia zijn de meest felle display’s welke verkrijgbaar. Deze displays zijn verkrijgbaar in alle bekende formaten. Aan de hand van uw kozijn en gevelindeling bepaalt u het juiste formaat. Daarnaast is het belangrijk welke informatie u onder de aandacht wilt brengen bij u passanten.
Hieronder vermelden wij de meest populaire afmetingen:

1 Raampresentatie kolommen A4 Staand
2 Raampresentatie kolommen A4 Liggend
3 Raampresentatie kolommen A3 Staand
4 Raampresentatie kolommen A3 Liggend

Wilt u meerdere verschillende formaten displays? Geen probleem!  Met behulp van het eenvoudig ophangsysteem van de displays kunt u eenvoudig verschillende formaten liggend en staand gecombineerd onder elkaar ophangen in 1 kolom.

RAAMPRESENTATIE A4

Vroeger werd raampresentatie A4 formaat veruit het meeste toegepast. Tegenwoordig zijn de LED raamdisplays in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Hierdoor worden steeds vaker de grote formaten  toegepast. Dit wel vaak in combinatie met de A4 en A3 displays.

DIGITALE RAAMPRESENTATIE

Digitale raampresentatie gaat verder dan de bekende LED displays. Tegenwoordig zijn deze schermen ook verkrijgbaar voor dia-presentatie of voor video’s. Met behulp van deze schemen bent u nog opvallender. Graag bespreken wij de mogelijkheid voor het opmaken van een opvallende raampresentatie. Neem daarom gerust ook contact op met ons over al uw vragen. Daarnaast zijn onze producten ook te bekijken in onze showroom in Breda. Wilt u ook een opvallende raampresentatie welke past bij uw gevel en voorkeuren? Opvallende raampresntatie waarmee u sterke reclame maakt voor uw kantoor? Betrek ons dan snel bij het opmaken van uw ontwerp. Wij gaan het graag voor u regelen.

GOED ADVIES VOOR RAAMPRESENTATIES MAKELAAR?

Vitrinemedia raampresentaties zijn inmiddels bij veel kantoren geïnstalleerd. De actuele prijzen krijgt u eenvoudig telefonisch of per e-mail. Makkelijk advies kan worden verstrekt aan de hand van enkel goede afbeeldingen van de buiten- en binnenzijde van uw kantoor.  LED raamdisplays zijn gemonteerd bij veel makelaars welke zijn aangesloten bij VBO, NVM, en VastgoedPro.

Heeft u ook vragen over onze producten, wilt u advies of raamdisplays bestellen? Neem dan snel contact met ons op.